Deskundigheid & vakmanschap staat bij ons voorop.Als u opzoek bent naar deskundigheid en vakmanschap, bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Dit schildersbedrijf is begonnen om zich van andere bedrijven te kunnen onderscheiden vanwege de kwaliteit die wij bieden en de passie voor het vak. Bij dit bedrijf werkt alleen maar gediplomeerd personeel. Wij beschikken over de juiste kennis en kunnen u dan ook het beste advies geven. Wat wij erg belangrijk vinden is klanttevredenheid en daarom zullen we daar altijd naar streven. 

Werkzaamheden 

Buiten schilderwerk

Is uw buitenschilderwerk toe aan een onderhoudsbeurt? Dan is het verstandig om niet te lang te wachten voordat u zo met vervelende problemen zit, bijvoorbeeld houtrot. Bij een houten kozijn is het vanzelfsprekend dat het na een bepaalde periode geschilderd moet worden. Er zit een groot verschil in de mogelijke aanpak hiervan. Daarom wordt er goed gekeken naar de wensen van de klant en op basis hiervan wordt er samen voor een passend verfsysteem gekozen. Wij werken altijd met de betere merken (Sikkens/Sigma) om zo de kwaliteit te waarborgen. Mocht het voorkomen dat er houtrot aanwezig is, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen dat vakkundig oplossen zodat het er weer jaren tegenaan kan.   

Binnen schilderwerk

Uw binnen schilderwerk is net zo belangrijk als buiten. Maar ook hier zijn er zo veel mogelijkheden, wilt u bijvoorbeeld de woonkamer weer opgefrist hebben of zit u op uw bedrijf en denkt van hier mag wel een goede stoot/schrobvaste afwerking worden toegepast. Ook dan kunnen wij dat voor u verzorgen. 

In de koude maanden van het jaar bieden wij een aantrekkelijke korting wat betreft binnen schilderwerk! Vraag ons naar de voorwaarden.

Speciale afwerking

Bent u opzoek naar iets speciaals, iets wat niet iedereen heeft! Wij kunnen prachtig  behangwerk verzorgen maar tevens ook Stucco (bovenstaande foto) en nog veel meer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Graag komen wij bij u langs om het te laten zien en er meer over te vertellen.